Nieuws Kempen Elektriciteitszaak Paul De Meutter sluit winkel voor particulieren

Elektriciteitszaak Paul De Meutter sluit winkel voor particulieren

foto Google

Elektriciteitszaak Paul De Meutter sluit winkel voor particulieren

HEIST-OP-DEN-BERG – Elektriciteitsspecialist Paul De Meutter uit Heist-op-den-Berg ontvangt sinds deze week geen particuliere klanten meer in de bekende zaak in het Industriepark. De focus komt voortaan te liggen op het online aanbod van dmlights, een van de oudste webwinkels van ons land die nog bestaan. Lokale klanten kunnen hun bestellingen nog steeds afhalen in een pakketkluis. Professionals uit de bouwsector kunnen nog wel in de fysieke winkel terecht die ze omdoopten tot dmlights Pro Center.

De winkel van Paul De Meutter en dmlights in het Heistse Industriepark trok tot vorige week een diverse mix van professionele en particuliere klanten. Omdat ieder zijn specifieke vragen heeft, leidde dat vaak tot erg lange wachtrijen. “Dat was voor niemand leuk”, zegt teamleider marketing Steven Roziers in Gazet van Antwerpen. “Op zoek naar een manier om onze service te verbeteren, stelden we vast dat we onze particuliere klanten prima online kunnen voorthelpen. De 25 medewerkers van onze klantendienst kunnen het grootste deel van hun vragen uitstekend beantwoorden. Voor de meer complexe vragen hebben we enkele ervaren elektriciens en lichtadviseurs op onze klantendienst zitten. In het Pro Center werken we uitsluitend met ervaren collega’s met een uitgebreide kennis van elektriciteit en verlichting.”

Door de winkel te sluiten voor particulieren, hoeven professionele klanten voortaan dus niet meer aan te schuiven als ze bijvoorbeeld onderweg zijn naar een werf. Lokale klanten kunnen hun online bestellingen nog steeds afhalen in een beveiligde pakketkluis die opent met een persoonlijke code. “Tijdens de lockdown maakten we al een periode mee zonder winkel”, zegt Roziers. “We hadden dus al een redelijk goed idee van wat een sluiting zou betekenen. De beslissing brengt op personeelsvlak geen supergrote veranderingen mee. Voor een paar mensen krijgt hun job wel een nieuwe invulling. Het is de bedoeling  om de huidige winkel volledig te sluiten en er een showroom voor verlichting van te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.