Nieuws Kempen Elisabeth Domus versterkt Happy Weekends

Elisabeth Domus versterkt Happy Weekends

Het team van Happy Weekends, vlnr: Elisabeth Domus, Paul Huysmans, Caroline Van den Berghe

Elisabeth Domus versterkt Happy Weekends

GEEL – Elisabeth Domus uit Westerlo versterkt het team van reisorganisatie Happy Weekends uit Geel. Ze krijgt er de functie van Creator of Happiness. In de praktijk zal ze twee nieuwe business units mee helpen uitbouwen: loopweekends en music hotels. Elisabeth is geen onbekende in de Kempen.

Happy Weekends werd 3 jaar geleden opgericht door toenmalig journalist Paul Huysmans en legt zich toe op groepsreizen, deels met een eigen programma en deels op maat van vriendengroepen, verenigingen en bedrijven. Het eigen programma focust op zelf gecreëerde fiets- en wandelvakanties in België en omliggende landen. “De topper dit jaar waren onze fietsweekends Parijs”, vertelt Paul Huysmans. “We gingen met meer dan 200 mensen fietsen in en rond de Franse hoofdstad.”

Tussendoor organiseerde Happy Weekends ook andere vakanties. “We namen Belgische livebands mee op de ferry Zeebrugge-Hull, trokken naar de champagneregio om deel te nemen aan een loopwedstrijd, huurden een volledig hotel af waar ’s avonds een liveband kwam optreden”, aldus nog Huysmans.

Fijne formule

Er blijkt duidelijk een markt te zijn voor het aanbod van Happy Weekends. Elisabeth Domus, de nieuwe kracht, zal in eerste instantie die laatstgenoemde activiteiten verder uitbouwen. “Ik ga op zoek naar plezante buitenlandse loopwedstrijden en we bouwen daar een tof programma rond. Onder de noemer music hotels willen we samenwerken met meer hotels en livebands. De ervaring leert dat de gasten dat een bijzonder fijne formule vinden voor een weekendje weg.”

Onder impuls van Caroline Van den Berghe (One two assist – Turnhout), die sinds een jaar deeltijds voor de reisorganisatie werkt, investeerde Happy Weekends recent in een verregaande automatisering en digitalisering. “Nu zijn we klaar om onze volgende stappen te zetten”, aldus Caroline.

Breed netwerk
Elisabeth Domus was de voorbije 2 jaar werkzaam als business manager bij een financiële dienstverlener en werkte daarvoor ruim 8 jaar bij Unizo Kempen. Vanuit die jobs bouwde ze in de streek een breed netwerk uit. Daarnaast ging er tijd naar haar passie: reizen. Ze begeleidde wandelvakanties voor een Belgische touroperator, verzorgde haar reisblog Reisverbeelding en legde zich toe op reisfotografie.

“Ik kijk er enorm naar uit om voor Happy Weekends te werken”, zegt Elisabeth. “Het is een ambitieuze, creatieve én duurzame reisorganisatie, drie waarden die ik heel belangrijk vind.  Als Creator of happiness ga ik mensen blij maken door hen fantastische weekends te laten beleven. Daarnaast geeft deze functie me de mogelijkheid om mijn passie reizen en mijn competenties te combineren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer