Ell Limits Ellen Bolckmans Foto: Bert De Deken

Ell-Limits opent feestelijk haar daglichtstudio in Turnhout

Ellen Bolckmans van Ell-Limits opent op zaterdag 30 maart officieel de deuren van haar nieuwe daglichtstudio op het Zegeplein in Turnhout, een ruimte voor creatieve beelden en ondernemende zielen.

Op zaterdag 30 maart viert de Desselse Ellen Bolckmans officieel de opening van haar daglichtstudio in Turnhout. De studio is een ideale ruimte voor fotografen die creatieve beelden willen maken of ondernemers die een locatie zoeken voor hun creatieve activiteit, zoals workshops, meetings, coachings, enz.

"We vieren dit graag zeer feestelijk met alles erop en eraan", aldus Ellen. “Iedereen is welkom om te komen genieten van de ruimte, maar ook van lekkere hapjes en cava. Daarnaast zal er vanalles te beleven zijn. Je kan je laten maquilleren door een professionele make-upartieste. En voor de durvers, is er de mogelijkheid om zelfs een minimalistische tattoo te laten zetten.”

Ellen zal zelf 2x een livesessie boudoirfotografie geven. Ideaal om kennis te maken met haar werkwijze en te ervaren of het iets voor jou zou zijn. "Boudoir is echt ideaal om jezelf eens het podium te gunnen en je een zelfvertrouwen boost te geven." zegt Ellen.

Ellen is een expert in boudoirfotografie. Er stonden vorig jaar meer dan 140 vrouwen op haar wachtlijst. De meesten staan dus al in haar agenda gepland. Sinds de opening van haar eigen studio heeft Ellen een eigen plaats om haar klanten op en top vrouw te laten voelen tijdens zo'n sessie. Haar agenda laat nog aan 30 vrouwen toe om te boeken.

http://www.ell-limits.com