Nieuws Kempen Emmanuelle Verhagen versterkt CT Paramedics

Emmanuelle Verhagen versterkt CT Paramedics

Emmanuelle Verhagen versterkt CT Paramedics

Emmanuelle VerhagenEmmanuelle Verhagen komt het directieteam van CT Paramedics uit Grobbendonk versterken als COO (Chief Operating Officer) en neemt zo de dagelijkse leiding in handen.

Hiermee haalt CT Paramedics belangrijke expertise in huis. Ze brengt meer dan vijftien jaar ervaring in het uitbouwen en aansturen van internationaal gerichte dienstenbedrijven. Zo was ze eerder aan de slag bij o.a. Psilogy, Censydiam (Ipsos) en HR Gardens (Havas).

CT Paramedics ondersteunt sinds 2005 zelfstandig thuisverpleegkundigen en aanverwante organisaties op administratief (tarificatie) en organisatorisch vlak (advies en opleiding). Het bedrijf telt momenteel twintig vaste medewerkers en vier freelancers. Mike Celis blijft de functie van CEO opnemen. Het bedrijf verhuisde begin dit jaar naar een nieuw kantoorgebouw aan de Vrijheidstraat in Grobbendonk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer