Energieconcepten Tom Teunkens Tom Teunkens.

Energieconcepten kijkt hoopvol vooruit na een succesvol 2023

Tom Teunkens, CEO van Energieconcepten, blikt terug op een succesvol jaar. “Zowel op vlak van het aantal nieuwe hernieuwbare energie-installaties als op het vlak van veiligheid mogen we enorm trots zijn.” Het bedrijf uit Arendonk wil deze trend verder zetten en doet haar plannen voor 2024 uit de doeken.

Met ruim 12.000 m² zonnepanelen, meer dan 100 warmtepompinstallaties, meer dan 100 airco-installaties en ook nog eens meer dan 100 zelfbouwpakketten voor vloerverwarming, sanitair en ventilatie kende Energieconcepten een groei van ongeveer 10%. “Nochtans is enkel groeien niet het doel”, verduidelijkt Tom Teunkens. “Ik ben dus even trots dat we deze prestaties hebben kunnen leveren zonder één arbeidsongeval met werkverlet! Zonder een geweldig team, goeie klanten en betrouwbare leveranciers kan je zo’n resultaat uiteraard ook niet neerzetten.”

Missie

De huidige strategie van Energieconcepten blijft ook in 2024 behouden. “We zijn rotsvast overtuigd van onze missie: onze klanten het hoogste comfort en de laagste energiekosten geven. In 2024 gaan we ons nog meer richten op betrouwbare energiemanagementsystemen, kwalitatieve batterijopslag en slimme laadpalen. We merken dat onze klanten steeds meer op zoek zijn naar totaalconcepten waarbij alle componenten optimaal op elkaar afgestemd zijn en samenwerken. Ook daarvoor kunnen ze dus steeds bij ons terecht” vult de CEO nog aan.

Litobox

Energieconcepten kijkt ook al verder dan 2024. En hiervoor zijn ze nog op zoek naar extra collega’s. Gemotiveerde mensen met een passie voor hernieuwbare energie zijn altijd welkom in Arendonk. “En met de ontwikkeling van de Litobox staan er binnenkort nog enkele heel interessante projecten op de planning. Maar daarover snel meer info.”