Entusia lanceert nieuw product voor mensen met matig urineverlies

VOSSELAAR - Het Vosselaarse bedrijf Entusia van Hans Versmissen breidt het gamma van producten opnieuw uit. Deze keer met pads tegen matig urineverlies die in het ondergoed kunnen worden bevestigd. “We bieden duurzame alternatieven voor wegwerp-incontinentieproducten”, zegt de innovatieve ondernemer Hans Versmissen.

Nadat Entusia in februari van dit jaar al herbruikbare bed- en zetelonderleggers en slabben op de markt bracht, lanceert de Vosselaarse onderneming alweer nieuwe producten.

Entusia brengt uitwasbaar ondergoed en onderleggers voor mensen met urineverlies op de markt. Vanaf nu zijn er ook producten voor mensen met matig in plaats van licht urineverlies. Het gaat om uitneembare pads die in het ondergoed kunnen worden bevestigd.

Lange testperiode

“Er was enorm veel vraag van mensen met matig urineverlies naar mooie en duurzame producten”, legt Hans Versmissen uit. “Na een lange en intense testfase met meerdere testpersonen in zowel binnen- als buitenland hebben wij deze wij deze nieuwe producten gelanceerd."

"Het verschil met onze bestaande boxers en slips voor licht urineverlies is dat de pads voor matig urineverlies (tot 500 ml absorptie) niet geïntegreerd zijn in het ondergoed. Met drukknopen kunnen deze pads gemakkelijk in en uit de boxers en slips geplaatst worden. Mensen met matig urineverlies willen een absorberende pad met daarin 200 tot 300 milliliter urine liefst zo snel en gemakkelijk mogelijk uit hun ondergoed verwijderen.”

Uitwasbaar

Volgens Entusia zijn de nieuwe pads 75 keer uitwasbaar door een nieuwe antibacteriële behandeling. De producten besparen ook veel restafval en zijn een alternatief voor de wegwerpmaterialen. Entusia brengt ook een zakje op de markt om de pads mee te kunnen nemen.