Nieuws Kempen Er beweegt wat in het Turnhoutse handelscentrum

Er beweegt wat in het Turnhoutse handelscentrum

Er beweegt wat in het Turnhoutse handelscentrum

TURNHOUT – Twee bekende handelszaken uit Turnhout hebben plannen. Speelgoedwinkel Vrolijk verhuist van de Herentalsstraat naar de Victoriestraat, bakker Het Verloore Brood sluit zijn winkel in de Patersstraat.

Vrolijk verkoopt uit. Eind augustus sluit de winkel in de Herentalsstraat. Uitbater Conny Snoeck opende er haar speelgoedzaak in 2015, aanvankelijk aan de overkant, waar nu Dienstenthuis is gevestigd.

Vrolijk verdwijnt niet, maar verhuist naar de LeBon-site. Het winkelpand is er nog in opbouw. Wellicht heropent de winkel daar in oktober.

 

Bakkerij Het Verloore Brood krimpt in. De bakkerzaak in de Paterstraat sluit binnenkort. Het pand staat te koop.

Michiel en Lotte Janssen begonnen in 2006 met de bakkerszaak in de Patersstraat en openden later een tweede winkel in Schorvoort. In 2019 namen ze er de bakkerij Adriaensen over.

De sluiting van de winkel in de Patersstraat leidt tot het ontslag van drie winkelbedienden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Fietsen Wildiers koopt Veelo

OUD-TURNHOUT - Fietsen Wildiers heeft de fietsenhandel Veelo overgenomen. "Schaalvergroting is noodzakelijk", zegt Steve Vansweevelt, die de speciaalzaak in elektrische… Lees meer

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.