Nieuws Kempen Escape Hotel heropent in vroegere restaurant De Waag

Escape Hotel heropent in vroegere restaurant De Waag

Escape Hotel heropent in vroegere restaurant De Waag

GEEL – Rob Geyskens en Davy de Vries heropenen dit weekend het Escape Hotel in Geel. Ze verhuisden hun escape room driehonderd meter naar een eigen pand. “De telefoon is de hele sluiting lang blijven rinkelen.”

Rob en Davy huurden sinds 2018 een pand langs de Molseweg voor hun escape room. Een half jaat geleden sloten ze tijdelijk hun zaak om die te verhuizen naar het vroegere restaurant De Waag, dat ze gekocht hadden. “Zo verliepen de verhuizing en de heropbouw perfect. Ondertussen is alles klaar en kan onze conciërge opnieuw gasten ontvangen om het mysterie op te helderen van de verdwijning van hoteleigenares Rita Jacobs. Het verhaal van Escape Hotel is hetzelfde gebleven, maar we denken wel na over een vervolg en, op termijn, uitbreiding.”

Schrik dat de rage rond de escape rooms op zes maanden tijd was gaan liggen, hadden Rob en Davy niet. “We hebben het er gewoon op gewaagd. Tijdens de sluiting is de telefoon zelfs blijven rinkelen. Deze week had ik nog Nederlanders aan de lijn die speciaal voor ons naar Geel willen komen. En we zijn ook populair als kerstcadeau, in de vorm van tegoedbonnen.”

Rob en Davy wonen nu boven hun escape room. “We zijn altijd bezig, maar daar houden we ook van. We doen dit in bijberoep, groepen ontvangen is voor ons meer ontspanning.” Escape Hotel wordt zaterdag 20 december officieel geopend. Vanaf dan worden er weer reservaties aangenomen, de deuren gaan na kerstmis weer open.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer