Nieuws Kempen Estropa of Magic Instruments mogelijk Rising Star 2019

Estropa of Magic Instruments mogelijk Rising Star 2019

Estropa of Magic Instruments mogelijk Rising Star 2019

HERENTALS/GEEL – Deloitte, dat zich opmaakt voor de uitreiking van de Technology Fast 50-award heeft vandaag ook de tien finalisten bekend gemaakt die kans maken op de titel van Rising Star, het meest veelbelovende bedrijf dat minder dan vier jaar actief is in de technologiesector. Twee van de tien overgebleven ondernemingen zijn Kempens.

Estropa uit Herentals en Magic Instruments uit Geel dingen nog mee naar de titel van Rising Star.

De selectie is begonnen met 61 kandidaten. Die stelden zich op 15 oktober voor aan een jury van Deloitte industrie experten.  De tien bedrijven die het meeste konden overtuigen, gaan nu door naar de volgende ronde: een pitch voor de externe jury op 14 november.

Duco Sickinghe, CEO van Fortino Capital is voorzitter van de Rising Star jury. Hij zal letten op verscheidene aspecten van de finalisten: “Succesvolle start-ups kunnen rekenen op een sterk team, zij hebben de juiste mensen op de juiste plaats. Het belangrijkste is echter hoe duidelijk zij hun ‘unique selling proposition’ bepaald hebben. Alleen zo kunnen zij hun volledige potentieel realiseren. Het bedrijf dat er in slaagt om zijn maturiteit op deze twee vlakken aan te tonen zal dit jaar bekroond worden tot Rising Star.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer