Nieuws Kempen ETC installeert kassa’s in alle Belgische belastingkantoren

ETC installeert kassa’s in alle Belgische belastingkantoren

ETC installeert kassa’s in alle Belgische belastingkantoren

KASSAPIC2Euro Tap Control uit Turnhout, installateur van kassasystemen en baroptimalisatie, zal in de cafetaria van elk belastingkantoor in België kassa’s installeren. Het bedrijf sloot daarvoor een overeenkomst met Fedorest, de overheidsdienst die verantwoordelijk is voor alle restaurantuitbatingen van de FOD Financiën. ETC heeft nu al een 50-tal toestellen staan bij Financiën en daar komen er nog eens zoveel bij. De 100 toestellen komen verspreid over een 50-tal vestigingen.

“Tot dusver werkte Financiën met verschillende leveranciers, maar ze hebben ervoor gekozen om voortaan exclusief met ons verder te gaan”, zegt algemeen directeur Gunter Hermans. “Ondanks het feit dat we momenteel al heel drukke tijden kennen met de invoering van de geregistreerde kassa, zijn we zeer blij met deze opdracht. Het bevestigt opnieuw dat onze strategische keuze voor een kassasoftware met doorgedreven rapportage en uitgebreide backend oplossingen de juiste was.”

Professionalisering horeca
ETC is zowel actief bij grote bedrijven als Bobbejaanland, Autogrill en Pairi Daiza als in lokale horecazaken. “We stellen vast dat er een verdere professionalisering plaatsvindt in de horeca waarbij een uitvoerige rapportage en correcte opvolging steeds belangrijker worden”, aldus nog Gunter Hermans.

Bij ETC in Turnhout werkt een 40-tal mensen waarbij 10 medewerkers zich exclusief bezighouden met R&D. De Franse dochteronderneming is gevestigd in Bordeaux en er zijn ook nog filialen in Parijs en Lyon. “België en Frankrijk zijn onze belangrijste landen. Voor Zweden en Noorwegen werken we samen met een grote verdeler, zo ook in Nederland”, laat Gunter Hermans nog weten.

Of Financiën opteerde voor de blackbox-module in zijn kassa, wilden we nog weten? “Nee, die moest er niet in”, lacht de directeur. “Die is trouwens enkel verplicht bij publieke horecazaken, niet in bedrijfsrestaurants.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer