Nieuws Kempen ETM Catering brengt grootste klus ooit tot een goed einde

ETM Catering brengt grootste klus ooit tot een goed einde

ETM Catering brengt grootste klus ooit tot een goed einde

ETM CateringETM Catering uit Arendonk heeft een bijzonder druk weekend achter de rug. Het gaf de 2.000 gasten van dienstenchequebedrijf Dienstenthuis te eten tijdens hun verjaardagsweekend bij SunParks in Mol. “Dit was met voorsprong onze grootste klus ooit. Het vorige record stond op 1.200”, zegt zaakvoerster Thérèse Dirkx.

“We werken al zes jaar voor Dienstenthuis”, legt Dirkx uit. “Jaarlijks verzorgen wij hun nieuwjaarsreceptie en halfweg het jaar hun personeelsfeest. Telkens gaat het om zo’n 750 personen. Van bij het eerste moment was er een goede ‘klik’ met hen. Hun omgang met hun personeel is gelijkaardig hoe wij met onze klanten omgaan: zeer vriendelijk en zeer attent. Ik heb trouwens zelf iemand van hen die poetst en de strijk doet, dus ik ben ook klant van hen.”

Gespreid aanschuiven
De 2.000 aanwezigen werden vrijdagavond getrakteerd op smoutebollen en worstenbrood en zaterdag stond ETM Catering paraat voor een warme maaltijd met keuze uit de eigen ETM-stoverij met frietjes, spaghetti en curryworsten voor de kinderen, kip met curry voor halal-eters en een vegetarische wok. Thérèse Dirkx: “Om dit gespreid te laten verlopen, hadden we 5 groepen van 400 personen gemaakt die in aparte shiften kwamen eten. In totaal zijn we tijdens het weekend met 30 mensen in de weer geweest. Na elk groot event houden we een evaluatie, maar deze keer kon niemand iets benoemen wat niet goed is geweest.”

ETM Catering eindigde in december vorig jaar op een tweede plaats bij de uitreiking van de Horeca Awards in de categorie ‘meest klantvriendelijke feestcateraar’. Het bedrijf specialiseert zich in feesten, recepties en thuisleveringen vanaf 20 personen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer