Nieuws Kempen Europarcs Resort De Kempen wil aantal woningen verdubbelen

Europarcs Resort De Kempen wil aantal woningen verdubbelen

Europarcs Resort De Kempen wil aantal woningen verdubbelen

MOL – Limburger Jos Kwaspen is de nieuwe parkmanager van vakantiepark Resort De Kempen aan het Zilverstrand in Mol. Hij wil de ontwikkeling van nieuwe woningen verder zetten en extra mensen aanwerven.

Jos Kwaspen was meer dan 30 jaar actief bij Center Parcs, onder meer als general manager van de parken in Peer (Limburg) en Vielsalm (Luxemburg) en in overkoepelende functies. “Door een reorganisatie kwam ik opnieuw op de jobmarkt terecht”, vertelt hij. “De job als parkmanager van Europarcs Resort De Kempen is een leuke uitdaging op een mooie locatie. Ik ken de sector door en door en weet dat alles hier aanwezig is om van dit park een succes te maken.”

3 jaar geleden telde Mol het eerste Vlaamse vakantiepark van de Nederlandse groep Europarcs. Ondertussen is daar het Limburgse Zutendaal bij gekomen. “Europarcs is in volle expansie, we zijn ook al aanwezig in bijvoorbeeld Oostenrijk. Het Zilverstrand is een zeer gekende plek, maar de naamsbekendheid van Europarcs mag gerust nog wat groter worden.”

Aan de accommodatie zal het alvast niet liggen. “Er staan al 141 nieuwe woningen, dat willen we verderzetten tot ongeveer 300. Daarnaast zijn er 310 plekken op onze camping.” Vandaag al is er plaats voor extra medewerkers. “De schoonmaak, de horeca en de winkel zijn uitbesteed, wij hebben ongeveer 10 mensen vast in dienst. Daar moeten er zeker nog bij komen, onder meer voor de technische dienst en de groendienst.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.