Nieuws Kempen Eurostone opent totaal vernieuwde showroom

Eurostone opent totaal vernieuwde showroom

Eurostone opent totaal vernieuwde showroom

BOOISCHOT – Eurostone, gespecialiseerd in tegels, opent op 12 december zijn totaal vernieuwde showroom die werd aangepast aan de nieuwe normen en energiedoelstellingen. Tegen september 2020 komt er nog een extra belevingsruimte.

De showroom werd zeer grondig aangepakt. Gedelegeerd bestuurder Patrick Buyl: “Dak en dakisolatie werden vernieuwd, net als de ramen die werden uitgerust met hoogrendementsglas en veiligheidsglas. Wie binnenkomt langs de volledig vernieuwde toegang wordt ontvangen aan de nieuwe balie, waar onze medewerkers zowel staand als zittend kunnen werken volgens de huidige ergonomische normen. Ook de gevelpanelen werden vervangen door panelen met een hoog isolatiegehalte.”

Ook binnen in de showroom werd gekozen voor een nieuwe aanpak. “De meeste tegelzaken werken met schuifpanelen en lades waar je slechts een kleine vierkante meter tegels ziet. Wij kozen voor een complete renovatie van de showroom met grote levensechte interieurboxen waarin de klanten een beter beeld krijgen van de toepassing van onze tegels. De nieuwe high level ledverlichting draagt bij aan de levensechte weergave van de producten.”

Alle interieurwerken werden door de eigen creatieve mensen van Eurostone uitgewerkt en uitgevoerd.

De zaak is al aanzienlijk vergroot en tegen september 2020 komt er nog een extra ruimte bij die tot nu toe werd gebruikt als appartement.

“Dit wordt een belevingsruimte die de klanten kunnen bezoeken. Deze ruimte wordt gerealiseerd door een aantal vakmensen uit de buurt die dit gedeelte ook kunnen gebruiken als eigen showroom om hun klanten te ontvangen en hun specifieke technieken te presenteren. Door deze synergie geloven we rotsvast in een lucratieve toekomst.”

Eurostone is opgericht in 1997 en wordt geleid door gedelegeerd bestuurder Patrick Buyl. Hij stuurt 16 medewerkers aan. De plaatsingsdienst staat onder leiding van Hugo Van den Acker. Eurostone focust enkel op tegels en koopt rechtstreeks bij fabrikanten, zonder tussenpersonen. De eigen plaatsingsdienst is een extra troef.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.