Nieuws Kempen Eventbouwer bouwt nu ontsmettingswanden

Eventbouwer bouwt nu ontsmettingswanden

Eventbouwer bouwt nu ontsmettingswanden

GROBBENDONK – P-Productions Rental & Events, dat onder meer audiovisuele ondersteuning biedt bij events, is nu gestart met de productie van ontsmettingswanden. Die kunnen worden gebruikt in winkels en andere publieke plaatsen.

“We mikken op handelaars die hun klanten willen helpen om zo veilig mogelijk te winkelen”, zegt partner Matthias Roets. “Daarnaast produceren we ook schermen in plexiglas.” Daarmee is P-Productions Rental & Events tijdelijk afgestapt van zijn reguliere werking. Normaal verzorgt de onderneming licht, geluid en video bij evenementen. Het bedrijf verzorgt ook de bouw van stands op beurzen en kan loungemeubilair voorzien. “Op die manier proberen we de geschikte partner te zijn om van elk evenement een succes te maken. Maar de ontwikkelingen rond het coronavirus zorgden ervoor dat op een paar dagen onze gevulde agenda volledig geannuleerd was en dit al minstens tot het einde van de maand”, verklapt Roets in Gazet van Antwerpen.

Voor de eventsector is het nu al duidelijk dat 2020 een moeilijk jaar wordt. “Het ziet er immers naar uit dat evenementen die veel publiek lokken pas als laatste weer zullen mogen plaatsvinden. Ook tijdens de zomervakantie staan nog veel festivals op de planning waarover nog veel onduidelijkheid bestaat.” Daarom lanceerde het bedrijf nu een zogenaamde ontsmettingswand.

“Het gaat om een bord in honingraat karton van zo’n twee meter hoog en een meter breed”, legt Matthias uit. “Het kan eender waar geplaatst worden. Op het bord is een print aangebracht die we naar de wensen van de klant kunnen personaliseren. Er is ook een tabletje voorzien waarop je een dispenser met handgel kan plaatsen. Het is de bedoeling dat je het bord aan de inkom plaatst en zo kan je klanten uitnodigen om nog even de handen te ontsmetten voor ze de winkel betreden.”

De kostprijs van een ontsmettingswand bedraagt ongeveer 125 euro en de borden worden gratis geleverd binnen een straal van 100 km vanuit Grobbendonk. “Verder produceren we ook oplossingen in plexiglas om een afscheiding te voorzien tussen winkelpersoneel en klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.