ESQ_square

EventSquare versnelt ambitieuze toekomstplannen dankzij kapitaalverhoging

EventSquare, het ticketing platform voor events, kondigt met trots aan dat het door recente kapitaalverhogingen in staat is zijn toekomstplannen te versnellen. Deze mijlpaal markeert een grote stap in de groei van het bedrijf en versterkt zijn positie als belangrijke speler binnen de evenementensector.

EventSquare heeft met succes nieuwe investeerders aangetrokken. Deze kapitaalinjecties versterken de financiële positie van het bedrijf en versnellen nieuwe mogelijkheden voor het uitbreiden en verbeteren van hun diensten. Met een kapitaalverhoging van 550.000 euro heeft EventSquare niet alleen kapitaal gewonnen, maar ook de erkenning van ervaren investeerders die in de visie van het bedrijf geloven.

De reden achter het aantrekken van nieuwe investeerders was het vergaren van extra financiële middelen en het binnenhalen van ervaring. "We hebben ons gerealiseerd dat hoewel we sterk zijn in productontwikkeling, expertise in groei en strategie van onschatbare waarde is," zegt Willem Staels, CEO van EventSquare. "Daarom hebben we bewust geïnvesteerd in het verkrijgen van inzichten van ervaren investeerders."

Innovatieve ontwikkelingen

EventSquare gaat de extra middelen gebruiken voor innovatieve ontwikkelingen in contactloze betalingen, marketing tools en het uitbreiden en verbeteren van hun huidige aanbod. EventSquare kondigt bovendien aan dat ze begin 2024 hun diensten zullen lanceren in Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Deze internationalisering komt er vervroegd aan dankzij de kapitaalverhoging, waardoor EventSquare nieuwe markten gaat verkennen en een bredere impact kan hebben binnen de Europese evenementensector.

"Ons doel is niet alleen om te groeien, maar om ons te blijven onderscheiden. Ook op internationale schaal." benadrukt Staels. "Met de ondersteuning en ervaring van onze investeerders en de energie van ons team, zijn we vastbesloten om niet alleen nieuwe normen te stellen voor wat een ticketing platform kan betekenen, maar om ook - door ons gebruiksgemak - een verschil te maken voor organisatoren en bezoekers van events.”

Info: http://eventsquare.co.