Nieuws Kempen Ex-aannemer bouwt wellnessparel

Ex-aannemer bouwt wellnessparel

Ex-aannemer bouwt wellnessparel

quadra saunaEens een ondernemer, altijd een ondernemer. Bruno Staes, voorheen zaakvoerder van twee bouwfirma’s die hij overliet aan zijn kinderen, opende in Dessel een privé-wellness. Als fervent saunaliefhebber en met zijn ervaring in de bouw maakte hij van Quadra Sauna een privé-sauna die tot de top in Vlaanderen behoort.

Quadra Sauna biedt het comfort en de beleving van de betere publieke sauna’s maar hier kan je daar privé van genieten. Buiten zijn er het verwarmde zwembad met zonneterras en de Dutchtub, een houtgestookt buitenbad dat plaats biedt aan maximum vier personen. Onder het dak van het open poolhouse kan je zitten en wat eten of lezen. Binnen bevinden zich een infrarood en een Finse sauna, waar je door middel van gearomatiseerde opgietingen zelf de temperatuur kunt regelen. Afkoelen doe je onder de douche of de koude waterval. Ook is er een verwarmde loungeruimte waar je rustig wat kunt lezen.

“Ik heb alles zelf gedaan, het hele concept bedacht op basis van mijn persoonlijke sauna-ervaring, “ zegt Bruno. “De tuin is een eigen ontwerp en ziet er in elk seizoen anders uit.” De privé-sauna ligt vlakbij de dennenbossen van Witgoor-Dessel en paalt aan de woning van zijn overleden grootvader. “Hier ben ik als kleinkind groot geworden”, vertelt Bruno Staes. “Het was altijd al mijn droom om hier iets te beginnen.” Dat doet hij samen met zijn partner Karina Nuyts, die er een schoonheidsinstituut uitbaat.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer