Nieuws Kempen Ex-schepen nu failliet als advocaat

Ex-schepen nu failliet als advocaat

Ex-schepen nu failliet als advocaat

BAARLE-HERTOG – Advocaat Erik Van der Vloet uit de Molenstraat in Baarle-Hertog heeft de boeken neergelegd en is nu door de ondernemingsrechtsbank in Turnhout failliet verklaard.

Van der Vloet was eerder dit jaar al geschorst als advocaat nadat bekend raakte dat hij geld van zijn cliënten had gebruikt om persoonlijke schulden weg te werken. Om die reden nam Van der Vloet midden april ook ontslag uit het schepencollege in zijn woonplaats Baarle-Hertog. Erik Van der Vloet kwam deze legislatuur in het schepencollege van Baarle-Hertog nadat N-VA een coalitie vormde met Forum+. Tot zijn bevoegdheden behoorden onder andere Landbouw, Toerisme, Ondernemen en Sociale Zaken. N-VA partijgenoot Jeroen Van den Bogaert heeft Van der Vloet opgevolgd als schepen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Westerlo
Westerlo

Cool company in Roland-gebouwen

ACB Airco, een groothandel in aircotoestellen, heeft een gedeelte van het vroegere Roland-gebouw in gebruik genomen. Het gebouw stond al… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer