Nieuws Kempen Fabriek Romantiek wordt Kempense huwelijksbeurs

Fabriek Romantiek wordt Kempense huwelijksbeurs

Fabriek Romantiek wordt Kempense huwelijksbeurs

TIELEN/BEERSE/RETIE – Twee Kempense dames organiseren voor het eerst Fabriek Romantiek: een huwelijksbeurs met vrijwel uitsluitend Kempense standhouders. De organisatoren willen trouwers helpen de weg te vinden naar goede leveranciers uit eigen streek voor hun huwelijksfeest.

Op zondag 8 december organiseren Kelly de Laender van Lovely Fairytale, en Kim Jacobs van Party Finesse een huwelijksbeurs bij Hendrickx Feesten in Tielen. Fabriek Romantiek heet de nieuwe beurs.

“We verwachten 26 standhouders”, vertelt mede-organisator Kim Jacobs. “Op twee na, allemaal uit de Kempen. Er bestaan al wel huwelijksbeurzen in onder meer Antwerpen en Mechelen, maar wat je dan ziet gebeuren, is dat verloofden voor hun trouwfeest in zee gaan met de bedrijven die daar staan. Wij willen hen de weg wijzen naar leveranciers dichtbij. Dat kan zorgen voor nog meer tevredenheid én het steunt de lokale economie.”

Bezoekers kunnen bij Fabriek Romantiek 2019 kennis maken met ceremoniesprekers, decoratrices, wedding planners, bakkers, cateraars, juweliers, bruidsboetieken, fotografen, reisbureaus, gespecialiseerde kappers en dergelijke meer. Wie trouwplannen heeft, vindt er iedereen om je ideale feest samen te stellen.

“Dit wordt de eerste Fabriek Romantiek. We hopen er een jaarlijkse traditie van te maken”, zegt Jacobs nog.

Bezoekers kunnen tijdens Fabriek Romantiek ook nog verscheidene romantische prijzen winnen.

Fabriek Romantiek is er op 8 december bij Hendrickx Feesten in Tielen. Meer info en tickets via www.fabriekromantiek.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Nieuw leven in de discotheek

Eigenaar geeft danstempel een make-over Eigenaar Fred Van Ostaijen vond een geschikte investeerder om Highstraat nieuw leven in te blazen.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer