Familie Van Moer Jo Van Moer is de CEO van Van Moer Logistics. Foto: dvk

Familie Van Moer en investeringsgroep injecteren 25 miljoen euro in Van Moer Group

Logistiek bedrijf Van Moer krijgt een kapitaalinjectie van 25 miljoen euro. Dat geld zal gebruikt worden voor nieuwe investering in de logistieke groep.

De stichters van Van Moer Logistics, Anne Verstraeten en haar echtgenoot Jo Van Moer, voeren samen met de Antwerpse investeringsgroep Ackermans & van Haaren een kapitaalinjectie door van 25 miljoen euro in het bedrijf. Dat geld zal dienen om nieuwe investeringen door te voeren in de logistieke groep.

Van Moer Logistics is de afgelopen jaren sterk aan het groeien. Ze namen verschillende bedrijven over, zoals Groep Van Loon en Broekman Logistics Belgium Antwerp als voornaamste. Vorig jaar vestigde Van Moer zich nog in de haven van Brussel, waar het een logistieke hub van 100.000 vierkante meter wil uitbouwen. In Zwijndrecht zelf werd onlangs ook nog een nieuw hoofdkantoor in gebruik genomen.

Toch blijft Van Moer Logistics razend ambitieus en zitten er nog grote plannen in de pijplijn. Daarom wordt nu nog eens 25 miljoen euro in de groep gepompt.