Nieuws Kempen Fantasierijke speelhuisjes, made by Eye Opener

Fantasierijke speelhuisjes, made by Eye Opener

Fantasierijke speelhuisjes, made by Eye Opener

TURNHOUT – Nog maar recent gestart en jezelf al moeten heruitvinden. Het is iets waar verscheidene startups mee zijn geconfronteerd tijdens de coronacrisis. Ook Eye Opener in Turnhout is door een dergelijk proces gegaan. Normaal verzorgt Eye Opener de aankleding bij beurzen, events en dergelijke meer. Nu is het zich ook gaan toeleggen op het maken van speeltuigen.

In september was Eye Opener nog starter van de week bij Made In Kempen. Maar door de coronacrisis heeft de jonge onderneming er een moeilijke tijd opzitten. De evenementenmarkt viel stil en daarmee ook vrijwel alle projecten voor Eye Opener. “We moesten ons heroriënteren”, vertelt Lars Van den Dungen van Eye Opener. “Maar we zijn niet bij de pakken blijven neerzitten”, stelt Siemon Ariens. “Zo hebben we een product ontwikkeld dat dicht bij onze passie ligt en dat we kunnen verkopen aan particulieren, namelijk fantasierijke speelhuisjes.”

Eye Opener heeft een eerste speelhuisje volledig klaar en werkt ook al aan een ander op bestelling. De speelhuisjes van Eye Opener hebben allemaal een persoonlijke ‘touch’. “We willen ons onderscheiden van de vele, redelijk uniforme, speelhuisjes die bestaan, door iets persoonlijks en tof te maken”, vertelt Lars Van den Dungen. “Onze speelhuisjes zijn echt maatwerk. We luisteren naar de klant en proberen iets leuks te maken in het thema dat de klant ons aanreikt.”

Het speelhuis van Eye Opener heeft een interieur, licht en andere fantasierijke kenmerken. Bovendien, ook niet onbelangrijk, is het veilig.

“We maken de huisjes volgens de veiligheidsnormen die van toepassing zijn voor de particuliere markt”, weet Lars Van den Dungen. “De klant kan ook vragen dat we een huisje maken volgens de voorschriften voor openbare speeltuinen. Die zijn nog net iets strenger.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer