Nieuws Kempen Fashion agency Artfashion verhuist naar groter pand

Fashion agency Artfashion verhuist naar groter pand

Foto: Bert De Deken

Fashion agency Artfashion verhuist naar groter pand

HERENTALS – Artfashion is verhuisd naar de Geelseweg in Herentals. Het fashion agency van Charlotte Nollet en Gunther Levi verdeelt dertien merken dameskleding.

Charlotte Nollet startte het bedrijf in de garage van hun woning in Hulshout. Aanvankelijk verkocht ze kinderkleding, maar dat evolueerde naar dameskleding van voornamelijk Scandinavische en Nederlandse modemerken.

Artfashion heeft showrooms in Herentals en Wetteren, maar verkoopt enkel aan concept stores, boetieks en modeketens. Daarom is de nieuwe showroom niet op de benedenverdieping, maar op de eerste verdieping van het nieuwe pand te vinden. Het gelijkvloers is een multifunctionele ruimte.

Artfashion is een fashion agency en dat is niet hetzelfde dan een groothandel. “Dan zouden we ook kleding in stock moeten hebben”, legt Charlotte Nollet uit. “Dat is niet zo. We tonen wat de merken in huis hebben en bestellen dan de voorraad die nodig is.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.