Nieuws Kempen Fashionbus brengt kledingwinkel Mio Caro doorheen heel Vlaanderen

Fashionbus brengt kledingwinkel Mio Caro doorheen heel Vlaanderen

Fashionbus brengt kledingwinkel Mio Caro doorheen heel Vlaanderen

WESTERLO – Vanaf 11 juli gaat Romy Mio Caro on tour met de shopervaring van haar kledingwinkel. De zaak heeft voortaan ook een “Mio Caro On Tour” fashionbus, die een rijdende winkel is, inclusief paskamers.

“Onze fashionbus rijdt rond en zal telkens op een andere locatie halt houden. Wie wil, kan komen genieten van een dagje shopplezier”, vertelt Romy Mio Caro. “We hebben telkens de laatste nieuwe collectie, accessoires en toebehoren bij en je kan ter plaatse passen in de paskamers die in onze bus zijn ingebouwd. De kledij kan je bekijken in een aanbouwtent van zo’n 50m² groot.’

De winkel Mio Caro begon zo’n elf jaar geleden in Tongerlo. “Daar startte ik een eigen zaak van 40m² groot”, zegt Romy. Vier jaar later verhuisde de zaak al naar een groter pand aan de Zandberg in Westerlo en werd haar shop zo’n 175m² groot. “Twee jaar geleden verbouwden we een oude bakkerij in een groter pand langs dezelfde Zandberg. De winkel is nu goed voor 600m² en dertien paskamers”, vervolgt Romy. Het oude winkelpand herbergt nu kinderwinkel ‘Little Mio’.

Nu is er dus de “Mio Caro On Tour” fashionbus. “Het idee voor deze rijdende winkel was er al even. De eerste berichten over corona zorgden dat de plannen versneld uitgevoerd werden. Mio Caro kleedt dames van top tot teen. Ons cliënteel in de fysieke winkel komt van heinde en verre. Met de fashionbus rijden we hen nu tegemoet. We blijven sterk inzetten op persoonlijk én veilig contact en de dialoog met onze klanten. Klantvriendelijkheid. maakt deel uit van het succes van Mio Caro.”

Mio Caro On Tour’ komt zeker al langs in Aalst, Kuringen, Beveren , Bilzen en Genk.  De bus staat op privédomein en er is steeds voldoende parkeermogelijkheid.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.