VanRoey.be Pat Van Roey De Kempus Turnhout

Federale overheid verlengt partnership voor cyberdefensie met Fortinet en VanRoey

VanRoey, toonaangevend in de IT-sector, mag net als in 2015 en 2019 ook de komende vier jaar cybersecurity-oplossingen leveren aan Belgische overheidsinstellingen. Het ICT-bedrijf met vestigingen in Turnhout, Geel en Houthalen, werd door Smals vzw opnieuw geselecteerd als erkenning van een kwalitatief sterk aanbod tegen competitieve voorwaarden.

Smals, een vereniging van meer dan 300 openbare instellingen, begeleidt overheden in hun zoektocht naar first in class ICT-oplossingen. Om dit haar leden met schaalvoordeel en via betrouwbare partners te kunnen aanbieden, werkt Smals voor hen raamovereenkomsten uit. De overheidsopdracht specifiek omtrent netwerksecurity gaat opnieuw naar de producten en diensten van Fortinet, aangeboden door VanRoey.

Deze nieuwe overeenkomst onderstreept de succesvolle langetermijnrelatie tussen Smals, Fortinet en VanRoey. Een samenwerking gericht op het versterken van de digitale veiligheid bij de Belgische overheid. Dat Smals opnieuw voor VanRoey kiest, bevestigt de vooraanstaande rol van het bedrijf in de bescherming van lokale en federale overheidsinstellingen.

General Manager Pat Van Roey is dan ook bijzonder fier: “In de afgelopen jaren hebben we onze deskundigheid aan verschillende overheidsdiensten kunnen demonstreren via Smals. De hernieuwde samenwerking zien we dan ook als een erkenning voor het geleverde werk”.

Het vernieuwde partnership wordt op donderdag 13 juni 2024 feestelijk afgetrapt in Brussel. Een evenement dat Smals-leden voorziet van essentiële informatie en netwerkmogelijkheden.