Nieuws Kempen Ferrulex Advocaten maakt nieuwe start

Ferrulex Advocaten maakt nieuwe start

Ferrulex Advocaten maakt nieuwe start

TURNHOUT – Het Kempense advocatenkantoor Ferrulex heeft een doorstart gemaakt binnen haar kantoor in Turnhout, dat ook het hoofdkantoor is. Twee advocaten daar hebben nieuwe horizonten opgezocht. Het kantoor in Turnhout komt nu onder de leiding van Inne Saelen en Veerle Verhaegen.

Ferrulex heeft kantoren in Turnhout, Antwerpen, Heist-op-den-Berg en een kleinere vestiging in Geel. Vanaf nu zet Ferrulex Advocaten haar werking verder met Inne Saelen en Veerle Verhaegen aan het roer. Daarmee komt er een einde aan de samenwerking met Michiel Roets en Jo Van Cauwenbergh. “Zij slaan hun eigen weg in, waarbij we hen alle succes toewensen”, vertelt Veerle Verhaegen, die een van oprichters is van Ferrulex in zijn huidige vorm.

Het vernieuwde team gaat de toekomst positief tegemoet. “Een nieuwe wind door Ferrulex Advocaten zorgt ervoor dat we de dingen met een frisse blik kunnen bekijken. Met specialisaties in meerdere domeinen, kunnen we ons cliënteel met het beste advies bijstaan”, klinkt het bij beide advocates.

Veerle Verhaegen vindt het nog te vroeg om te bepalen of er nieuwe mensen worden aangetrokken nu twee advocaten een andere weg zijn gegaan. “Maar ik heb dit pand niet gekocht om hier alleen te zitten”, laat ze zich ontvallen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer