Nieuws Kempen Fietsatelier Sneyers verhuist naar nieuwbouwproject De Statie

Fietsatelier Sneyers verhuist naar nieuwbouwproject De Statie

Fietsatelier Sneyers verhuist naar nieuwbouwproject De Statie

TIELEN – Na drie jaar vertoeven over de kerk in Tielen, was het voor Fietsatelier Sneyers tijd om te verhuizen naar een groter pand. Zaakvoerder Ives Sneyers vond zijn perfecte winkel in een nieuwbouwproject op het Stationsplein 4.

Zijn carrière begon Ives Sneyers in de familiezaak BMW Sneyers, maar na 17 jaar besloot hij om het over een andere boeg te gooien. In de zomer van 2016 werd Fietsatelier Sneyers geboren, met een winkel tegenover de kerk van Tielen.

“Ik vind een persoonlijke aanpak en een goede service erg belangrijk”, vertelt Ives Sneyers. “We werken als huismerk met het Duitse Velo De Ville wat volledig samenstelbaar is en daarom op maat van de klant gemaakt kan worden. Hierbij help ik met het nodige advies bij de aankoop van een fiets of e-bike. Daarnaast verkopen en onderhouden we een ruim assortiment van stads-, race- elektrische fietsen, mountainbikes en kinderfietsen van diverse merken.”

Grotere oppervlakte

Hun omzet steeg jaarlijks, en al snel zette Ives zijn zinnen op een grotere winkel. “We hebben een jaar na de opening van onze eerste winkel contact opgenomen met de bouwheer van De Statie, een ambitieus nieuwbouwproject in Tielen”, vertelt Ives. “Deze zomer was het eindelijk zover: met 165 m² is deze winkel en atelier groter en beter dan de vorige.”

De eerste drie maanden in zijn nieuwe winkel waren alvast een groot succes. “Mensen in Tielen weten ons te vinden en appreciëren ons werk. De afgelopen maanden deden we het goed en we hopen deze evolutie verder te zetten in 2020.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.