Nieuws Kempen Filmfestival MOOOV kiest voor online vertoningen

Filmfestival MOOOV kiest voor online vertoningen

Filmfestival MOOOV kiest voor online vertoningen

TURNHOUT – Een filmfestival organiseren is al een hele onderneming. In tijden van Corona is het helemaal een uitdaging om oplossingen te zoeken. Filmfestival MOOOV, dat in Turnhout staat gepland van 21 april tot 4 mei gepland, wordt niet geannuleerd, maar gaat online door.

“Net in tijden als deze vinden wij het belangrijk om wereldthema’s onder de aandacht te brengen door middel van film”, zegt Marc Boonen, artistiek directeur en stichter van MOOOV. “Nu vragen we voor een keer iedereen uitdrukkelijk om thuis te blijven. Een deel van de geselecteerde films gaan we online aanbieden via bestaande, betalende platforms, andere willen we later in zalen vertonen. Op die manier spreiden we het festival over het jaar.”

Ook voor de 8.000 net geleverde catalogi heeft MOOOV een oplossing bedacht. “Die willen we binnenkort verkopen, met daarbij een filmticket voor een later moment. Op die manier kunnen mensen hun solidariteit tonen en compenseren ze deels onze al gedane uitgaven.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.