Nieuws Kempen Fins-Kempense AsteDRU wordt Creative Cooling Group

Fins-Kempense AsteDRU wordt Creative Cooling Group

Fins-Kempense AsteDRU wordt Creative Cooling Group

GROBBENDONK – 3 jaar na de overname van Aste Finland door DRU International uit Grobbendonk gaan de twee verder als Creative Cooling Group. Dat produceert, verkoopt en verhuurt promotionele display coolers.

Met de nieuwe naam en het nieuwe bedrijfsimago wil CCG “alles uit de koelkast halen voor de toekomst”. Maar noem hun producten geen winkelkoelkasten. “Het zijn displays die kunnen koelen”, nuanceert CEO Sven Danneels. “Onze klanten zitten in de markt van de ‘fast moving consumer goods’. Denk bijvoorbeeld aan Philadelphia dat met zijn smeerkaas graag in de buurt van de broodafdeling wil staan. Andere bekende namen zijn onder meer Danone en Carlsberg.”

AsteDRU Group was de voorbije jaren vooral gekend als producent van promotionele display coolers. Binnen de Creative Cooling Group verschuift het accent lichtjes. “We verbinden op een creatieve manier merken en mensen met elkaar. Op de juiste plaats en op het perfecte moment bieden we op een coole, creatieve manier koele en verse producten van coole merken aan.”

DRU International nam al Aste Finland over en blijft ambitieus. “We zijn altijd op zoek naar bedrijven die we, via een acquisitie of samenwerking, in onze groep kunnen integreren om samen internationaal verder door te kunnen groeien. Uiteraard blijven we daarbij met minstens één voet op de Kempische grond.”

Creative Cooling Group overkoepelt de dochterondernemingen Aste Finland, DRU International, AFM Refrigeration en Happie Fridge. Ze heeft haar hoofdkantoor en één productiefaciliteit in België en een andere fabriek in Forssa in Finland. Afhankelijk van de werkdruk zijn er 75 à 85 mensen aan de slag voor het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.