FINVISION

Finvision opent haar zesde kantoor in het Geelse Officecenter

GEEL – Finvision opende afgelopen week haar zesde kantoor. Vanuit het Officecenter in Geel zal het kantoor meehelpen aan de uitbreiding van de financiële dienstverlener.

Na kantoren in Waregem, Sint-Niklaas, Hasselt, Brussel en Antwerpen heeft Finvision sinds enkele dagen ook een kantoor in Geel. Deze nieuwe vestiging in het Officecenter zorgt ervoor dat heel wat Kempense medewerkers de verplaatsingen naar Hasselt of Antwerpen niet meer moeten maken en dus dichterbij huis kunnen werken.

“Dit kantoor zorgt er tevens voor dat klanten uit de regio nog efficiënter ondersteund zullen worden”, klinkt het bij Finvision. “Contact met de klant vinden wij cruciaal en daarom werken onze medewerkers vaak ter plaatse bij de klant. Hierdoor zijn er geen vaste plaatsen op de Finvision-kantoren nodig. Hoe dan ook kunnen de medewerkers hier wel altijd op rekenen.”

Vennoten Jurgen Jackers en Hanne Hendrickx van de kantoren in Hasselt en Antwerpen hadden deze uitbreiding voor ogen. Volgens hen is het alleen maar logisch om ervoor te zorgen dat de werknemers kunnen werken vanuit de plek die hun op die dag het best uitkomt. Geel is hierbij een toevoeging aan dat lijstje.

Volgens Finvision is het kantoor in Geel niet de laatste stap in de groeistrategie van de financiële bedrijfscoach. Om het bedrijf nog te laten groeien, worden verschillende paden in overweging genomen.