Nieuws Kempen Fja-Oeyen wint Molse Kei 2014

Fja-Oeyen wint Molse Kei 2014

Fja-Oeyen wint Molse Kei 2014

An Oeyen krijgt de Molse Kei uit handen van Unizo-bestuurslid Urbain Verbruggen.

An Oeyen krijgt de Molse Kei uit handen van Unizo-bestuurslid Urbain Verbruggen.

FJA-Oeyen is de winnaar van de Molse Kei 2014. Dat is een jaarlijkse onderscheiding van Unizo-Mol voor een Mols bedrijf dat een duidelijke meerwaarde betekent voor de gemeente.

De leden van Unizo-Mol konden hun keuze maken uit vijf genomineerden: Hummingbird Bar, Balo, Kempense Golf Club, Fja-Oeyen en Galaxy Studios.

Jimmy Janssens, voorzitter Unizo-Mol: “Het was een echte nek-aan-nekrace, maar uiteindelijk haalde FJA-Oeyen Mol de meeste stemmen binnen, een verdiende beloning voor hun doorgedreven klemtoon op kwaliteit in een nichemarkt. De familie Oeyen hanteert een duidelijke langetermijnstrategie, gericht op duurzaamheid. Vandaar dat dit familiebedrijf al aan de vierde generatie is.”

Kwalitatieve donsdekens
FJA-Oeyen Mol vervaardigt op ambachtelijke wijze donsdekens van topkwaliteit. Een echt kwaliteitsdonsdeken is dan ook een investering voor het leven. Het maatwerk in eigen atelier biedt een extra voordeel: de donsdekens kunnen gemaakt worden in eender welke afmeting, zo dik of dun gevuld worden als je wenst én het dons kan altijd gerecupereerd worden om een nieuw donsdeken te maken.

FJA-Oeyen Mol kreeg eerder dit jaar ook al een erkenning met het Unizo Handmade In Belgium-label, dat ambachtelijke bedrijven in de kijker zet.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer