Nieuws Kempen Flinke beloning voor nieuwe projecten op basis van satellietnavigatie

Flinke beloning voor nieuwe projecten op basis van satellietnavigatie

Flinke beloning voor nieuwe projecten op basis van satellietnavigatie

satellierHeb je een goed idee voor een nieuw product of dienst die gebruik maakt van satellietnavigatie, -data of –technologie? Neem dan deel aan de ESNC 2015 Flanders Challenge. De winnaar wacht 10.000 euro.

Innotek vzw uit Geel organiseert de wedstrijd in het kader van zijn activiteiten als ESA BIC Flanders. De ESNC (European Satellite Navigation Competition) is een wedstrijd die dit jaar voor de twaalfde keer wordt georganiseerd. Vlaanderen neemt voor de derde keer deel.

ESNC is op zoek naar diensten, producten en zakelijke innovaties die satellietnavigatie gebruiken in het dagelijks leven. 
Via een centrale website – waarop iedere regio zijn pagina heeft – kunnen individuen, bedrijven, onderzoekers en onderwijsinstellingen projectideeën indienen. Per regio worden regionale prijzen uitgereikt: geldprijzen, maar ook business incubatie, business coaching, patent consultancy, technische ondersteuning, toegang tot testfaciliteiten, ontwikkeling van prototypen, publiciteit, marketingondersteuning, enz. Voor Vlaanderen bedraagt de eerste prijs 10.000 euro.

De regionale winnaars dingen mee naar de globale award: de Galileo Master 2015 ter waarde van 20.000 euro. Bovendien zijn er talrijke bijkomende prijzen te winnen die uitgereikt worden door toonaangevende bedrijven of organisaties zoals het Europees GNSS (Global Navigation Satellite System) Agentschap en het ESA.

Bij interesse neem je contact op met Erik Degroof: 014 570 574 of via e-mail.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer