Nieuws Kempen Flowbike krijgt een derde vestiging

Flowbike krijgt een derde vestiging

Flowbike krijgt een derde vestiging

TURNHOUT/RIJKEVORSEL – Flowbike krijgt er een nieuwe vestiging bij. Het merk van elektrische fietsen opent meteen na nieuwjaar een nieuwe winkel in Turnhout. Dat wordt de derde vestiging van Flowbike, na Rijkevorsel en Deurne.

Op maandag 4 januari, de eerste werkdag van 2021, opent de nieuwe Flowbike winkel aan Begijnenstraat 2 in Turnhout, daar waar de straat overgaat in het Zegeplein, vlak bij de Grote Markt.

“Het is een leuk pand en goed gelegen”, zegt Peter Lenaerts van Flowbike. “We zullen er zeker zichtbaar zijn. We hebben voor Turnhout gekozen, omdat het een stad is waar veel wordt gefietst. We zullen er alleen ons eigen merk van elektrische fietsen, Flowbike, aanbieden, zodat we iets exclusiefs kunnen verkopen en daarmee de concurrentie niet lastig vallen.”

Flowbike heeft al vestigingen in Rijkevorsel en Deurne. Het nieuwe filiaal in Turnhout is hoofdzakelijk opgevat als verkooppunt, maar het zal ook mogelijk zijn om er je Flowbike fiets aan te bieden voor onderhoud en herstelling.

“Met deze nieuwe vestiging komt er ook een medewerker bij”, weet Peter Lenaerts, die kan terugkijken op een financieel gunstig 2020. “Fietsen is doorheen de coronacrisis en de lockdowns altijd mogelijk gebleven. Dat heeft heel wat mensen een fiets doen kopen en daar hebben wij ook voordeel bij gehad.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer