Winnaar Molse Kei 2023 Foodbar

Foodbar Mol wint Molse Kei 2023

Foodbar Mol is bekroond met de Molse Kei 2023. Tijdens het gala kreeg Jan Caeyers van MJC de carrièreprijs.

Unizo Mol reikte naar jaarlijkse gewoonte de Molse Kei uit. Met die prijs bekroont de ondernemersorganisatie een opmerkelijke Molse onderneming of bedrijf, die de gemeente in de ruime regio op de kaart zet. Voor de uitreiking kreeg Unizo Mol hoog bezoek, want niemand minder dan Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van Unizo, maakte de verplaatsing naar de Kaasboerin in Mol-Postel. Hij kreeg er het gezelschap van ongeveer 200 ondernemers uit de regio.

Na een grondige doorlichting van alle kandidaten selecteerde het bestuur van Unizo Mol drie finalisten. Media Mol, marktleider in het plaatsen van digitale beeldschermen in vastgoedetalages, beveiligingsfirma K&S Security en foodsharing bistro Foodbar Mol. Na een spannende stemmingsronde bij de Molse ondernemers kwam Foodbar Mol van zaakvoerder Dave Pelemans als grote winnaar uit de bus.

Naast de Molse Kei 2023 reikte Unizo Mol ook nog de carrièreprijs uit aan een ondernemer met een indrukwekkende carrière. De bekroning ging naar Mollenaar Jan Caeyers van de firma MJC, gespecialiseerd in landbouwmechanisatie.