Nieuws Kempen Foodmaker en Woodsclub supporteren voor Westerlo

Foodmaker en Woodsclub supporteren voor Westerlo

Foodmaker en Woodsclub supporteren voor Westerlo

Voetbalclub KVC Westerlo breidt zijn samenwerking met Foodmaker (Starmeal) uit en gaat een nieuwe samenwerking aan met Woodsclub, beide uit Westerlo. Achterliggend idee is de gezondheid van de (jonge) voetballers te verbeteren.

Foodmaker is al sinds 2014 een officiële partner van KVC Westerlo. Het bedrijf levert gezonde maaltijden voor de spelers van het A-elftal. “Vanaf het seizoen 2018-2019 breiden we dat uit naar de jeugdvoetballers”, kondigt commercieel manager Gunther Peeters aan. “Het is algemeen geweten dat jonge voetballers vaak erg ongezond eten. Het fastfood aanbod in de kantines en de belegde broodjes die ouders meegeven, zorgen ervoor dat jonge spelers vaak gewend raken aan eten dat weinig of geen voedingswaarde bevat. Foodmaker wil het voor de club en de ouders van de jeugdspelers makkelijker maken om gezonde alternatieven aan te bieden. Zo kunnen de jonge voetballers zelf ervaren dat gezonde voeding een positief effect heeft op hun sportieve prestaties.”

Fitnessclub
Naast voeding is gezond en correct bewegen belangrijk in de ontwikkeling van jeugdspelers. In dat verband is de voetbalclub een samenwerking aangegaan met fitnessclub Woods, het bedrijf van Ruben Dewaele. “Geen fitness zoals de andere, maar eentje waar ze ervan overtuigd zijn dat iedereen kan veranderen en dat een sterker lichaam leidt tot een sterkere geest. Woods koppelt beweging aan voeding en aan gezondheid en zo is de ondersteuning van onze spelers in de jeugdwerking compleet”, aldus nog Gunther Peeters.

Bij Woods worden de toestellen van Technogym gebruikt. Beiden zullen verder bekijken hoe ze het A-elftal kunnen ondersteunen in hun dagelijkse trainingsactiviteiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer