Nieuws Kempen Foodstore Sysmans en De Gieterij openen samen zomerbar

Foodstore Sysmans en De Gieterij openen samen zomerbar

Foto: Facebook

Foodstore Sysmans en De Gieterij openen samen zomerbar

Foodstores Sysmans uit Geel en café De Gieterij uit Kasterlee openen samen zomerbar De Ganzerik. De locatie van de feestzaal in de Ganzenstraat leende zich goed om er in de groene en rustige setting een gezellige zomerbar op te starten. Het team wil voor jong en oud een gemoedelijke ambiance brengen, met hapjes en drankjes.

De zomerbar ligt op verschillende fiets- en wandelroutes in de groene natuur tussen Geel-Larum en Geel-Ten Aard. “Ideaal om eventjes te stoppen voor een drankje in het midden van het groen”, zegt Jeroen Sysmans, een van de initiatiefnemers van het project. De zomerbar is een samenwerking tussen ondernemingen Café De Gieterij in Kasterlee en Foodstores Sysmans in Geel. “Ervaring in food en drinks brengen we hier samen. Er zijn cocktails, lekkere wijntjes, pintjes van het vat, lekkers voor de kindjes. Daarnaast hebben we lekkere snacks op de kaart staan waar Foodstores Sysmans de gerechten van hun vis-, vlees- en verswinkel laat proeven.”

“Vroeger was De Ganzerik een bekende feestzaal in de buurt. We hebben bewust de naam behouden omdat dit voor veel Gelenaars bekend in de oren klinkt.” Toon Meeus van De Gieterij en Jeroen waren al vrienden, en nu hebben ze de handen in elkaar geslagen om samen te ondernemen. Ook de zus van Jeroen, Jolien Sysmans, zet haar schouders onder de nieuwe zomerbar.

“We willen echt die kwaliteit uit onze andere zaken doortrekken naar de zomerbar. Naast een kleine kaart om met snacks en sharing-gerechten, zullen we ook af en toe een barbecue doen. Er komt ook een groot scherm om de voetbalmatchen van de Rode Duivels op het EK te volgen. En kinderen kunnen zich intussen uitleven op het springkasteel.”

De zomerbar zal van donderdag tot zondag open zijn van 12u tot 23u30.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Olmen
Geel

Bij 3 bedrijven valt het doek

De Ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich deze week weer gebogen over de faillissementen. In totaal zijn er drie bedrijven uit… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer