Nieuws Kempen Ford Trucks België levert tien F-MAX’en aan Stobart Europe

Ford Trucks België levert tien F-MAX’en aan Stobart Europe

Foto: Stobart Europe

Ford Trucks België levert tien F-MAX’en aan Stobart Europe

GEEL – De internationale vrachtvervoerder Stobart Europe gaat in zee met Ford Trucks België. De vrachtwagenbouwer met hoofdzetel in Geel levert tien Ford F-MAX’en, die aan de bestaande bedrijfsvloot van Stobart Europe worden toegevoegd.

Stobart Europe, dat onderdeel is van Culina Group, is een gekende speler als internationaal logistiek dienstverlener. De Genkse vrachtvervoerder kiest met Ford Trucks voor een nieuwkomer in hun bedrijfsvloot voor het Europese vrachtvervoer. Sinds de lancering in maart 2021 zet Ford Trucks België zijn groeiverhaal gestaag verder, want na minder dan twee jaar hebben ze het marktaandeel dat ze na de eerste vijf jaar ambieerden, al bereikt.

De net afgeleverde modellen zijn tien witte F-MAX’en, het eerste model dat de transportklanten bij lancering in ons land konden aankopen. Door de verhuis van Stobart Europe naar hun nieuwe site wordt de deal nog symbolischer want de Ford Trucks rijden hierdoor af en aan op de voormalige terreinen van autobouwer Ford Genk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.