Nieuws Kempen Franse markt opent zich voor Entusia

Franse markt opent zich voor Entusia

Franse markt opent zich voor Entusia

Entusia uit Vosselaar heeft de handen in elkaar geslagen met een Franse distributeur. Groupe Gaillard zal het revolutionaire incontinentieondergoed van Entusia vertegenwoordigen in verschillende regio’s van Frankrijk. Dit betekent een stevige verwachte groei voor 2021 voor het Kempense bedrijf.

Entusia brengt aangepast ondergoed op de markt voor mensen die kampen met urineverlies. Dit kan ook mooi en sexy zijn, zonder aan comfort en veiligheid in te boeten, vindt het bedrijf.

Franse woonzorgcentra

Nu openen voor Entusia de deuren naar Frankrijk, door samen te werken met de Franse distributeur. “Groupe Gaillard heeft 33 commerciĆ«le mensen in dienst, die bij medische verdeelpunten en woonzorgcentra producten aanbieden. Ze opereren in verschillende Franse regio’s”, vertelt zaakvoerder Hans Versmissen. Het incontinentieondergoed van Entusia is ook in Frankrijk revolutionair. “Er zijn nog enkele concullega’s die ondergoed verkopen met losse incontinentiepads. Maar het wasbare textiel met een dunne, absorberende voering die bovendien herbruikbaar is – zoals het onze – is er volledig nieuw op de markt.”

Kapitaalsverhoging

Om meer te kunnen produceren en vermarkten, heeft Entusia een kapitaalsverhoging gevraagd bij zijn investeerders. Gisterenavond kreeg het bedrijf hiervoor groen licht. Zo krijgt het bedrijf extra zuurstof voor de geplande groei in 2021. Het bedrijf mikt erop om zijn omzet te verviervoudigen dit jaar. “De Franse markt is een belangrijke voor ons, omdat die tot 5 keer groter is dan de Belgische. We verwachten dus veel van de samenwerking met Groupe Gaillard”, aldus Versmissen.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.