Nieuws Kempen Franssen Keukens opent eerste Kempense showroom

Franssen Keukens opent eerste Kempense showroom

Franssen Keukens opent eerste Kempense showroom

Franssen KeukensDe Noord-Limburgse keukenspecialist Franssen Keukens zet zijn eerste stap over de provinciegrenzen. Het vijfde filiaal opent vandaag de deuren in Merksplas. “Midden in de Kempen”, aldus zaakvoerder Patrick Franssen. “Een centrale locatie waar we bewust voor kozen.”

De keukenbouwer heeft al showrooms in Overpelt, Hasselt, Maasmechelen en Lommel. “Een makkelijk bereikbare showroom van 700 m² vormt voortaan de uitvalsbasis voor de regio Kempen”, verkondigt Patrick Franssen. ”Geen kopie van de Limburgse vestigingen maar wel een showroom die optimaal weergeeft wat mogelijk is inzake opstellingen, materiaalgebruik en inbouwapparatuur”, aldus Franssen. Het uitgebreide gamma aan keukens, binnendeuren, plankenvloeren, dressing- en maatkasten waar Franssen Keukens om gekend staat, is nu dus ook integraal vanuit Merksplas verkrijgbaar.

Drie medewerkers
Een nieuw filiaal openen blijft altijd een risico, maar Franssen verheugt zich erop hun keukens aan een nieuwe regio aan te bieden: “We hebben het volste vertrouwen in de Kempense markt én in onze adviseurs om de naam van Franssen Keukens ook in deze streek synoniem te laten staan voor flexibele kwaliteit”, verzekert hij. Het nieuwe filiaal zorgt voor drie arbeidsplaatsen, wat het totaal op 22 medewerkers brengt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer