Nieuws Kempen Freya Luyckx helpt bij meer levenskwaliteit vanuit een nieuw kantoor in Balen

Freya Luyckx helpt bij meer levenskwaliteit vanuit een nieuw kantoor in Balen

Freya Luyckx helpt bij meer levenskwaliteit vanuit een nieuw kantoor in Balen

BALEN – Therapeute Freya Luyckx start een nieuw kantoor in Balen. Aan Ongelberg 162 kan je er voortaan terecht voor familiale bemiddeling, burn-out therapie, of studiebegeleiding.

“De diensten die ik aanbied, zijn allemaal dingen waar ik in de loop der jaren voor heb gestudeerd”, benadrukt Freya Luyckx. Ze heeft in de loop der jaren verscheidene opleidingen afgerond in diverse vormen van therapie en heeft ook al een boel ervaring opgebouwd, onder meer voor de rechtbank met federaal erkende familiale bemiddeling.

“Daarbovenop heb ik ook nog een opleiding gevolgd over de werking van het brein. Al die dingen samen stellen mij in staat om breed te kijken wanneer ik iemand begeleid. ik probeer heel praktische zaken aan te reiken waar mensen mee verder kunnen. Juist dat heel concrete blijkt zowat een unicum in de hulpverlening. Maar evengoed durf ik door te verwijzen wanneer ik merk dat een bepaald probleem niet bij mij hoort, dus wanneer ik voel dat ik de persoon in kwestie niet kan voorthelpen. Over het algemeen probeer ik voor de mensen wat structuur te brengen in de chaos die het leven soms kan zijn. Als conflicten verdwijnen, of als stress daalt, dan wordt leven veel beter. Ik weet ook dat veel oorzaken daarvan overmacht zijn, maar ik kan wel helpen om mensen te leren de ergste pieken van stress weg te halen.”

Freya Luyckx heeft al in verschillende samenwerkingsverbanden therapie gegeven. Nu ze een eigen kantoor heeft gebouwd in Balen, zal ze haar activiteiten daar concentreren. “Er is niet echt een officiële start. Er komt ook geen openingsreceptie, wegens corona. Maar vanaf september ben ik in het nieuwe kantoor actief”, vertelt ze.

Freya opent de deuren van haar nieuwe kantoor, maar zal daar niet stoppen. Vanaf eind 2020 lanceert ze gekwalificeerde opleidingen om partners aan te trekken. Haar droom; een instituut op masterniveau voor burn-out, studentenbegeleiding en bemiddeling.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer