Nieuws Kempen Frieda Janssens: ik ben bekeerd

Frieda Janssens: ik ben bekeerd

Frieda Janssens: ik ben bekeerd

School for CoachingFrieda Janssens en Sarah Jane Carey begeleiden met School for Coaching & Leadership de transformatie van bedrijven naar bewuste en gewetensvolle organisaties. Naar organisaties waar de medewerkers eigenaarschap kunnen en willen opnemen en waar zelfsturende teams bijna als vanzelf de strategie van het bedrijf mee dragen en uitvoeren. Organisaties dus met gelukkige medewerkers als uithangbord.

Frieda Janssens en Sarah-Jane Carey zijn partners in School for Coaching & Leadership met toekomstige zetel in Olen. Sarah-Jane heeft een HR-achtergrond, Frieda werkte dertig jaar lang als chemisch ingenieur. „De laatste tien jaar werkte ik in internationale omgevingen mee aan de transformatie van processen en organisaties. Soms gingen die processen als vanzelf, soms verliepen die erg moeizaam. Ik kwam tot de vaststelling dat alleen wanneer mensen zich betrokken voelen, zij beter presteren en de transformatie van een bedrijf mee mogelijk maken. Vervolgens ben ik me gaan ‘omtunen’ tot coach. Tijdens die opleiding leerde ik Sarah Jane kennen. Het klikte onmiddellijk tussen ons en later stapten we samen in School for Coaching.”

Een chemisch ingenieur die bedrijven coacht. „Ik krijg wel meer gekke reacties. Dan zeg ik ‚Ik ben bekeerd’. Het softe van gelukkige en tevreden medewerkers, de ziel van bedrijven, koppel ik aan het zakelijke, het tastbare van een strategie die z’n vruchten afwerpt. Al komt bij dit laatste mijn  down-to-earth-mentaliteit van mijn ingenieurs-zijn wel eens op de proppen,” lacht ze.

Bedrijven kloppen bij School for Coaching & Leadership aan met specifieke problemen. „Leidinggevenden die kampen met conflicten in teams of teams die de vooropgestelde resultaten niet behalen. Bij acquisities of fusies wil het nieuwe beleid een cultuurswitch doorvoeren en zoekt het een manier om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Of de volgende generatie in familiebedrijven neemt het roer over en dat wringt wel eens met de oudere garde. Voor al deze zaken kunnen wij oplossingen aanreiken. Maar ook organisaties die op zoek zijn naar zuurstof, naar een nieuw elan schakelen onze hulp in.”

School for Coaching & Leadership begeleidt allerlei ondernemingen via opleidingen, team coaching, organisatiecoaching en strategisch beleid: van ziekenhuizen en organisaties in de cultuursector tot KMO’s en multinationals.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt, Herentals
Hasselt

Motmans en Partners realiseert overname

HR-dienstverlener Motmans & Partners, met kantoren in Herentals, Antwerpen, Hasselt, Diegem, Eindhoven en Lommel, heeft Plug.in Office overgenomen. Het Hasseltse bedrijf… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer