Wouter Vandendungen en Miranda Verbeek. Foto: AF

Frituristen verhuizen van Dessel-Centrum naar Witgoor en openen binnenkort ook massagesalon

DESSEL - In de Meistraat in Witgoor openden Miranda Verbeek en Wouter Vandendungen frituur Cambrero. Tot vorige week baatten zij nog frituur Campina uit in het centrum van Dessel.

Met een groots feestweekend, waarbij frietjes aan halve prijs verkocht werden, openden Miranda Verbeek en Wouter Vandendungen hun nieuwe frituur Cambrero. “Tot vorige week baatten we frituur Campina uit in de Hannekestraat in het centrum”, vertelt Miranda Verbeek. “Omdat we in Vosselaar woonden, moesten we de voorbije twee jaar en drie maanden telkens grote verplaatsingen maken. Hier in de Meistraat hebben we een woonst in hetzelfde pand. We zijn de achterkant van het huis momenteel aan het verbouwen, want op termijn opent hier ook een massagesalon. Ik ben namelijk massagetherapeute van opleiding.”

Meer dan frietjes

Bij de sluiting van frituur Campina kondigden Wouter en Miranda aan dat frituur Cambrero zou uitpakken met een nieuw concept. De ondertitel is dan ook ‘meer dan frietjes’. “Het is inderdaad de bedoeling om in onze nieuwe frituur ook broodjes en pasta aan te bieden met leveringsservice. Dat is voorlopig nog even toekomstmuziek. Eerst willen we een goede frituur opbouwen voor we een volgende stap zetten. We gaan ons eerst concentreren op het klantenbestand. Voor de inwoners van Witgoor zijn we natuurlijk nieuw en zij zullen ons ongetwijfeld willen leren kennen. Bovendien hopen we dat de meeste Campina-klanten ons naar hier zullen volgen. Net als in het centrum van Dessel zijn we ook in Witgoor namelijk de enigen die meigras aanbieden.”