Nieuws Kempen G & A Motors lanceert nieuwe modellen met lifestyle beurs

G & A Motors lanceert nieuwe modellen met lifestyle beurs

G & A Motors lanceert nieuwe modellen met lifestyle beurs

TURNHOUT – Wie dit weekend de showroom binnenstapt van G & A Motors, mag zich verwachten aan een heuse lifestyle beurs. De BMW-dealer slaat daarvoor de handen in elkaar met bevriende ondernemers. Aanleiding voor het event is de lancering van twee nieuwe BMW-modellen.

BMW lanceert nieuwe modellen van zijn 1 Reeks en een nieuwe 3 Reeks Touring. De hoofdzetel wil graag dat de concessiehouders daar de nodige aandacht aan besteden. In Turnhout leidt dat tot een heuse beurs met een 30-tal andere ondernemers. Het is de derde keer dat G & A Motors iets dergelijks organiseert. “We ondervinden dat een traditionele lancering van een nieuw model niet meer werkt”, weet Anil Vermeulen, assistant salesmanager bij G & A. “Via het internet zijn tegenwoordig al heel wat previews te zien van een nieuw model. Het volstaat dus niet meer om datzelfde model in je showroom gewoon te presenteren. Daarom pakken we het wat anders aan.”

Kruisbestuiving

Het resultaat is een sfeervol event waarbij heel wat partners -vaak klanten van G & A- allerlei nieuwigheden presenteren. Er valt wat te ontdekken op het vlak van onder meer mode, beauty, hifi, reizen, wijnen, decoratie, golf, gastronomie, optiek, fotografie, interieur, fietsen en dergelijke meer. “Fashion Room” zorgt zelfs voor een modeshow, op vrijdag vanaf 20.30u en op zondag vanaf 14.30u. “Elke handelaar brengt zijn eigen klanten mee”, licht Anil Vermeulen toe. “Zo ontstaat er een mooie kruisbestuiving. Het is een win-win situatie. De handelaren die zich hier voorstellen, hoeven daar niets voor te betalen. We vragen hen alleen dat ze hun klantenbestand aanschrijven voor ons event.

Voor ons is dit interessant omdat we zo ook eens een ander publiek over de vloer krijgen, vaak mensen die uit zichzelf niet zomaar bij ons zouden binnen stappen. Het levert G&A Motors extra zichtbaarheid op.”

De lifestyle beurs is er op vrijdagavond 27 september van 19 tot 23 uur, en op zaterdag 28 en zondag 29 september telkens van 13 tot 17 uur.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer