Nieuws Kempen Garage Felix viert 20 jaar vestiging in Mol

Garage Felix viert 20 jaar vestiging in Mol

Garage Felix viert 20 jaar vestiging in Mol

Garage Felix-Vrijdag 11 december nodigt Garage Felix klanten en relaties uit voor de viering van het 20-jarige bestaan van de vestiging in Mol. Bij die gelegenheid wordt in primeur de nieuwe NEW DS4 van Citroën voorgesteld.

“Mijn vader is in 1978 begonnen en in 1995 kwam mijn broer Ben mee in de zaak”, vertelt bestuurder Tim Quirijnen. “In dat jaar deed zich in Mol de mogelijkheid voor om de Citroën-garage Aghina over te nemen, die we omgedoopt hebben tot Felix Mol.”

Het jarige filiaal in Mol is een goed uitgeruste garage waar alle dienstverlening in eigen beheer wordt uitgevoerd. Ook het carrosseriewerk gebeurt volledig in eigen beheer. “Een hoge servicegraad en een goede kwaliteit zijn voor ons belangrijke streefdoelen”, zegt Tim Quirijnen. “Klanten die bij ons op onderhoud komen, krijgen vanuit de garage een gratis bijstand bij panne. Dat geeft enerzijds de klant een geruststelling, maar anderzijds houden wij ook bij wat de problemen zijn en kijken we hoe we die in de toekomst kunnen vermijden. In de automobielsector, waar de technologie zeer snel evolueert, maak je met kwaliteit en opleiding het verschil. Door jaarlijks het ISO 2001-kwaliteitscertificaat te halen, zorgen we ervoor dat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat garage Felix werkt met geijkt en gekeurd gereedschap, dat we de milieurichtlijnen volgen en dat elke medewerker goed is opgeleid.”

Familiebedrijf
Garage Felix profileert zich nadrukkelijk als familiebedrijf waarbij de zaakvoerders nog dagelijks met de voeten in de praktijk staan. “Onze vestigingen zijn relatief klein waardoor we in elk filiaal een team hebben waarbinnen het goed klikt en we kennen ook onze klanten. Doordat we als zaakvoerder meedraaien in de praktijk, creëer je een heel andere sfeer”, aldus nog Tim Quirijnen. Felix Mol heeft 10 medewerkers, de Felix-groep stelt in totaal een 45 mensen te werk en heeft filialen in Mol, Brecht en Herentals, allemaal Citroën-dealerships.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer