Nieuws Kempen Garage Kenis krijgt Renault PRO+-label

Garage Kenis krijgt Renault PRO+-label

Garage Kenis krijgt Renault PRO+-label

garage kenisGarage Kenis mag voortaan het PRO+ specialist label van Renault voeren. Dat betekent dat de Kempense concessiehouder professionele klanten op alle mogelijk manier kan servicen. Garage Kenis behaalde het embleem voor de vestiging in Turnhout.

Renault startte het PRO+-netwerk vanuit het idee dat voor professionele klanten een voertuig een essentieel werktuig is. Garages die het label dragen, bieden een geheel van verkoop- en naverkoopdiensten. “Verkoop en naverkoop zijn volledig afgestemd op de ondernemer”, vat Peter Wouters van Garage Kenis samen. “We hebben van alle bedrijfswagens een model in de showroom staan. Die zijn verkrijgbaar met alle mogelijke ombouwingen, bijvoorbeeld met of zonder laadbak of omgebouwd tot een koelwagen. We configureren die samen met de klant en helpen die tegelijk met de financiering, fiscaliteit, wagenparkbeheer en onderhoud. We willen het leven van onze klanten op alle gebieden vereenvoudigen.”

Eigen zichtbaarheid
De Pro+-afdeling kreeg een eigen zichtbaarheid in de showroom. “Voorlopig is het embleem nog wat onbekend, dat moet groeien. Renault is al vele jaren Europees en ook Belgisch marktleider op het vlak van bedrijfswagens. Ook voor ons vertegenwoordigt de professionele sector een belangrijk deel in onze omzet. We mogen heel wat bedrijven uit de regio tot onze klanten rekenen.”

Naast Turnhout heeft Garage Kenis filialen in Herentals en Geel.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer