Nieuws Kempen Garage Noyens houdt Christmas shopping en overweegt nieuwe vestiging in Turnhout

Garage Noyens houdt Christmas shopping en overweegt nieuwe vestiging in Turnhout

Garage Noyens houdt Christmas shopping en overweegt nieuwe vestiging in Turnhout

GEEL/HERENTALS/TURNHOUT – Ford garage Herman Noyens houdt dit weekend voor de derde keer een Christmas shopping, in de vestiging in Geel. Voor de garage in Turnhout liggen er bovendien veranderingen in het verschiet, want het familiebedrijf kocht er in september de terreinen aan van Meubelambacht, naast de huidige vestiging aan de Everdongenlaan.

Ford Noyens organiseert de Christmas shopping nu in Geel met vrijdag 13 december een late opening tot 22u en op zaterdag 14 december tot 18u. “Na twee jaar in Herentals hebben we deze keer het occassieplein in onze vestiging in Geel omgetoverd tot een winterplein met sfeervolle verlichting, kerstmuziek en foodtrucks”, vertelt Nathalie Noyens. “Deze maand genieten onze klanten van kortingen op onze stockwagens, zowel nieuw als tweedehands.”

Blikvangers in Geel zijn een Ford Mustang en een Ford Ranger die omgebouwd werden in de carrosserie-afdeling van Noyens. Daarnaast wordt de gloednieuwe Puma voorgesteld. Bezoekers van de Christmas shopping ontvangen bovendien twee tickets voor de nieuwe film van FC De Kampioenen, die dit weekend in première gaat.

Sinds 2016 zijn Nathalie Noyens (verkoop) en haar broer Jhon (service) medezaakvoerder bij Garage Herman Noyens. Het familiebedrijf kocht in september in Turnhout het terrein van de voormalige meubelzaak Meubelambacht. De diensten en het personeel van Meubelambacht zijn verhuisd naar Master Meubel. “De plannen zijn nog niet concreet”, klinkt het bij Noyens, “maar we hopen er een nieuwe vestiging te bouwen. Hopelijk komt daar ook ooit het winterplein voor onze Christmas shopping.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer