Nieuws Kempen Garage Peeters investeert in nieuwe carrosserie

Garage Peeters investeert in nieuwe carrosserie

Garage Peeters investeert in nieuwe carrosserie

HERENTALS – Garage Peeters, bekend van de merken Jaguar, Land Rover, Kia en Daf investeert 700.000 euro in haar werkplaats achter de showroom. Het bestaande carrosseriegebouw wordt volledig vernieuwd en ook alle installaties worden vervangen door toekomstgericht, nieuw materiaal.

“Het is als het ware het kloppende hart van het bekende Kempense bedrijf dat in gereedheid wordt gebracht om te werken volgens de nieuwste technieken en methodes”, klinkt het bij Garage Peeters. De carrossiers zullen er in een werkplaats van de 21ste eeuw kunnen werken.

“Uiteraard doen we deze investering ook om nog betere service aan onze klanten te kunnen bieden. Tegelijk is het de logica zelve dat we met deze investering voldoen aan de steeds strenger wordende normen op vlak van milieu en veiligheid. We gebruiken de modernste materialen om dit carrosserieproject te realiseren”, zegt afgevaardigd bestuurder Michaël Peeters.

Uitbreiding team

Op termijn verwacht Garage Peeters nog extra carrossiers te kunnen aanwerven om in het moderne werkatelier aan de slag te gaan. Het project wordt gerealiseerd door diverse onderaannemers met Ir. Tom Vleugels van E2B (Experience 2 Build) uit Herentals als coördinator.

De eerste beelden van deze flinke investering in de toekomst van het bedrijf worden getoond op de Opendeurdag op 27 oktober. Een simulatievideo zal een beeld geven tot in de details van hoe de werkplaats er in 3D zal uitzien.

Verwacht wordt dat de nieuwe carrosserie in februari 2020 in gebruik zal kunnen worden genomen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.