Nieuws Kempen Gasten annuleren hotelkamers door terreurdreiging

Gasten annuleren hotelkamers door terreurdreiging

Gasten annuleren hotelkamers door terreurdreiging

terreurDe terreurdreiging in ons land en het negatief reisadvies speelt ook de Kempense hotels parten. Dat blijkt uit een rondvraag van Gazet Van Antwerpen.

In het Corbiehotel in Mol annuleerde een bedrijf in totaal 14 kamers voor de hele week. “Dat is een lelijke streep door de rekening”, geeft een medewerkster toe. Herwig Verlooy van het gelijknamige hotel in Geel noemt het “een financiële ramp”. Hij kreeg een mail vanuit de Verenigde Staten waarin een bedrijf voor de hele week kamers annuleerde nadat ook al een andere onderneming zijn boeking had geannuleerd. Ook voor de komende weken is het kalmer dan normaal. Als gevolg van de terreurdreiging spreekt ook hotel De Zalm op de markt in Herentals van een annulering van een tiental kamers en ook bij Aldhem in Grobbendonk worden ze geconfronteerd met het probleem.

Het volledige verhaal staat vandaag, dinsdag, te lezen in Gazet Van Antwerpen, editie Kempen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer