Nieuws Kempen Gazelle Award voor Soudal in Denemarken

Gazelle Award voor Soudal in Denemarken

Gazelle Award voor Soudal in Denemarken

Soudal Denemarken wint awardHet gerenommeerde Deense financieel magazine ‘Børsen’ (vrij vertaald ‘De beurzen’) heeft onlangs Soudal Denemarken bekroond voor zijn sterke groei gedurende de voorbije vier jaren. Als country manager van het Deense filiaal van Soudal kreeg Christian Beldam de prestigieuze Gazelle Award uitgereikt uit handen van de hoofdredacteur van het magazine.

Soudal Denemarken werd opgericht in 2005. Sinds 2010 is het bedrijf met meer dan 250% gegroeid, iets waar Soudal trots op mag zijn. Dankzij deze continue groei mag het zichzelf voortaan een ware Gazelle noemen.

Plaats veroverd
Christian Beldam: “Deze zeer prestigieuze prijs toont dat Soudal Denemarken een plaats in de markt veroverd heeft de laatste jaren. Ik ben dan ook zeer blij met deze erkenning van ons harde werk en volharding.”

Soudal, met hoofdkantoor in Turnhout, is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU-schuim. Met een verwachte omzet van 570 miljoen euro, meer dan 2.100 werknemers in 130 landen en 16 productievestigingen in 4 continenten is dit 100% Belgische familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale speler in chemische bouwspecialiteiten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer