Nieuws Kempen Geel krijgt dit jaar een zomerbar

Geel krijgt dit jaar een zomerbar

Geel krijgt dit jaar een zomerbar

zomerbarIn grotere steden als Antwerpen, Gent en Brussel zijn de zomerbars razend populair. Geel krijgt er dit jaar ook eentje. Initiatiefnemers zijn de zaakvoerders van café-feestzaal De Castaar en van het Italiaans restaurant Da Corrado, beide in de Lebonstraat.

“Ik heb bij de feestzaal een grote tuin en die hangen we dit jaar vol met lampionnetjes. We serveren kleine gerechten en cocktails. Elke zondag is het familiedag, dan steken we de barbecue aan en is er ’s avonds een optreden van een bandje”, vat Jef Segers van De Castaar het concept voor de zomerbar samen. De tuin sluit aan op het stadspark en er is plaats genoeg voor een 100-tal stoeltjes.

Tijd voor iets nieuws
“In de zomer valt de feestzaal stil en dus was het tijd voor iets nieuws”, gaat Segers verder. “Met Giancarlo en Celien van Da Corrado werkte ik al eerder samen voor de catering in de feestzaal en we gaan de zomerbar ook samen doen. Zij bereiden de gerechten voor in hun restaurant en gebruiken de keuken van de feestzaal om ze af te werken.”

Donderdag 9 juni vindt de opening plaats en dan blijft de zomerbar open tot het laatste weekend van augustus, telkens van donderdag tot en met zondag. “Moest het een bom zijn, dan kunnen we meer dagen openhouden”, aldus nog Jef Segers, die zegt over de toelating van het stadsbestuur te beschikken. Hoe de zomerbar zal heten? “Gewoon Zomerbar”, klinkt het nog.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer