Nieuws Kempen Geels Autoglas wordt Autoglass Clinic

Geels Autoglas wordt Autoglass Clinic

Geels Autoglas wordt Autoglass Clinic

GEEL – Autoglass Clinic heeft vanaf nu ook een vestiging in Geel. Of anders gezegd: Geels Autoglas gaat op in het netwerk van Autoglass Clinic.

Autoglass Clinic is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van autoruiten. Met de Geelse vestiging erbij heeft het bedrijf nu 23 filialen in België. De hoofdzetel is in Hasselt. Het bedrijf wou al een tijdlang een servicecenter openen in de Antwerpse Kempen. “Tot voor kort was er voor ons een blinde vlek op de kaart tussen Limburg en Antwerpen-stad”, licht Joeri Lieten toe, CEO van Autoglass Clinic. “Alsof het zo moest gaan, hebben Leo Lievens van Geels Autoglas en ikzelf elkaar gevonden en zijn we vrij snel tot een akkoord gekomen.”

Service dicht bij huis

Autoglass Clinic kan nu zijn klanten in de Kempen dichter bij huis bedienen, vaak bedrijven en leasing-bestuurders. Maar uiteraard zijn en blijven ook particulieren welkom bij Autoglass in Geel.  “Dankzij de toetreding van ons Service Center tot het nationale netwerk van Autoglass Clinic kunnen we een grotere dienstverlening aanbieden aan onze huidige en toekomstige klanten in de Kempen.”, weet Leo Lievens, van zaakvoerder Geels Autoglas.

Zo worden de openingsuren bijvoorbeeld uitgebreid en kunnen klanten op donderdagavond tot 20u terecht in het service center in Geel.

Kennismaking

Geels Autoglas bestond bijna 25 jaar. De werknemers van het bedrijf blijven aan boord binnen Autoglass Clinic.

Tijdens deze (her)openingsweek van 7 tot 11 oktober zijn klanten welkom voor een kennismakingsbezoek en een attentie.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.