Nieuws Kempen Geels bedrijf bouwt zwembad om tot kantoor

Geels bedrijf bouwt zwembad om tot kantoor

Geels bedrijf bouwt zwembad om tot kantoor

GEEL/TESSENDERLO – Kevin Bens, oprichter en zaakvoerder van OBR Service, heeft een spraakmakend project gerealiseerd. Voor Bosman Vastgoed bouwde hij een binnenzwembad om tot een splinternieuwe kantoorruimte.

Kevin Bens werkte als bediende in de bouw- en vastgoedsector, toen hij zowat een jaar geleden van start ging met zijn eigen onderneming OBR (spreek uit als ‘ober’). Het Geelse bedrijf voert klussen uit en is gaandeweg geëvolueerd naar totale renovatieprojecten. “Om het gat in de markt op te vullen. Want er is duidelijk behoefte aan de diensten die wij leveren”, aldus Kevin.

Een jaar later mag OBR Service terugblikken op tientallen geslaagde projecten. “Waarvan een recente realisatie er toch wel bovenuit springt”, zegt hij. “In Tessenderlo mochten we een pand van Bosman Vastgoed helemaal ombouwen tot kantoren. Opmerkelijk was dat de oorspronkelijke functie van de ruimte een binnenzwembad was. Een mooie referentie voor ons, want het is toch een project dat je maar één keer in je carrière tegenkomt.”

OBR Service telt intussen 6 medewerkers. Bens is vast van plan om de opwaartse tendens aan te houden en in functie van het orderboek bijkomende aanwervingen te doen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.